Passa al contingut principal


Anònims.

CAT:
No cal perdre el temps. Hi haurà condemna exemplar, 10 anys com a mínim. El TEDH serà dur, complicat i llarg. Però com a molt, serà una vulneració més. Res més.

Hi ha sedició, és clar que sí! Seran tots i totes condemnades, no pot haver-hi sedició sense les organitzacions de la societat civil, i elles hi eren, és clar que hi eren!. Però la desobediència civil, la insubmissió pacífica serà criminalitzada.

La sentència borbònica està dictada, brindada amb un Ribera en la trobada a Oviedo amb en TajaniTusk i Junkers, mai uns premis Princesa a Astúries havien tingut tan gust a ranci i caspa. Hi ha sedició pel fet que els Mossos mai van estar pel tema. Mala peça confiar amb la policia.

ES:
A Espanya tornarà un nou falangisme i farà saltar pels aires tota esperança de modernitzar l'Estat. Mantenir els privilegis de les 20 famílies cortesanes de la cort borbònica, omplirà les presons de dissidents, especialment perifèrics.

UE:
També serà el principi de la fi d'aquesta UE, passarem de l'aparador dels Drets Humans que és ara, a la vergonya de la seva vulneració sistemàtica. El Parlament europeu serà incapaç de desfer-se de la involució neofeixista d'una classe mitjana blanca, atemorida i empobrida. El canvi climàtic devastarà Àfrica, tota aquesta pressió humana d'un continent en fugida farà explotar les fronteres. Els escamots de la mort seran tolerats a molts Estats. La Guàrdia Civil serà imprescindible a la frontera sud.

I? :
Només ens queda resistir. Per això a la que ve no podem fallar. Quan? Veurem com es digereix tanta vulneració de Drets Fonamentals. Veurem. Ara ja, ells marquen el camí, qui se'n surt garrotada!.

Cal actuar amb intel·ligència i poques precipitacions, s'ha de deixar de ser reactius i passar a ser constructius, però de què?, aquesta és la gran pregunta i la meva resposta és; crear xarxes i estratègies invisible e impermeables a les seves clavegueres, dominar una gran massa de vot identificat, ens hem de poder comptar en algun lloc, sense posar en risc a ningú, els Estats i la UE ens han de poder comptar, no identificar, si ens compten sense identificar, no ens poden fitxar, i això els fa pànic, si ens identifiquen, ens poden il·legalitzar, empresonar, reprimir. És per això que no cal gastar-hi ni un segon de les nostres vides en fer-nos visibles.

No calen llaços, no calen proclames, no calen twitsfacebookswahpsapp... no calen xarxes socials, ni gent a presó. Només cal una aplicació que des d'algun lloc vagi rebent suports, un registre gestionat per Anònims, gestionat per ningú, però que proclami quants som, com un comptador, en algun lloc fora del control de l'Estat, cada dia i cada hora anar rebent adhesions. Una illa pirata al núvol, on es guarda el gran tresor que tothom voldrà. Anar passant la ratlla del seu control.

Una illa que acumuli un reservori de vots, una caixa que rebi el nostre vot, un vot que surt de circulació dels canals establerts. I així es compte, un vot que tots volen però que ningú tindrà. Tants milions de vots allà tancats a pany i forrellat, només disponibles per l'assalt final.

Fer clara la visualització que en els propers anys, immediatament després del 30 de maig del 2019, s'aniran retirant vots reals del sistema, dia sí, dia també. Les respostes d'un Món irrespirable fetes pels que tot ho embruten no tenen molt recorregut, l'última va durar del 33 al 45 i acabà amb la creació de les Nacions Unides, això sí, amb més de 60 milions de morts.

És una cessió de poder individual, mentre hi hagi Dret a vot, clar, un vot partisà, maquis, a escala regional, estatal i europea.

En 4, 8 anys es pot demostrar que per a poder governar Catalunya, Espanya a Europa, són necessaris els vots de l'illa pirata, qui els vulgui però, haurà de signar el decàleg d'adhesió.

Aquest decàleg s'elaborarà en un indret secret introbable e incontrolable.

Vols preparar els deu punts imprescindibles pel vot de la teva vida?.......

Aquestes notes són idees inspirades pel llibre "Ciudadanos de la Tierra.com" de Joaquín Lorente. Escrit al 2004. Tota una recomanació que a més us farà passar una molt bona estona.

No passaran!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El suïcidi d’Europa.

"En un poblet d'Alsàcia anomenat Mittelbergheim hi he trobat dues plaques, la del poeta polonès Czeslaw Milosz quan sommiava en la Pàtria europea, i la del soldat americà Irving Zurin, nascut a Ohio  vingut a donar la seva vida contra el nazisme, el 29 de novembre de 1944  davant una paret seca d'aquest poblet de terres del Rin. Dues plaques que m'han fet pensar en la deriva d'Europa, si repetim la Història ;  ni poetes, ni soldats l'hi donaran un altre oportunitat." El terror que estem infringint als refugiats és un error històric descomunal, amb les darreres decisions que la UE ha pres, hem convertit el Planeta en una immensa presó, no és possible ni el Dret a la fugida, la fugida dels desesperats ja no és possible , no compte la vida dels teus ni de la teva persona, quan esperar la mort es fa insuportable, s’ha volgut, Oh! Vergonya!, prohibir la fugida, fer-la impossible, no ho intenteu, sereu retornats al punt de partida, on la por, l’horror
Sorprèn llegir “ Eichmann a Jerusalem” d’Hannah Arendt, els nazis van poder identificar als jueus  gràcies als registres d’informació existents , però especialment gràcies als mateixos consells jueus, facilitaren les seves dades a les SS, ( en un primer moment d’acord amb els sionistes creien que el Reich els hi facilitaria una terra pròpia), primer els van concentrar, després aniquilar, la “Endlösung” la solució final al problema jueu en pro de la raça ària escollida. La planificació del genocidi davant la llar de foc, tot fent el típic „Frühstuck“ en una casa al llac de Wannsee als afores de Berlin, tot molt planer, tot molt fàcil, una Conferència de no més hora i mitja,  al gener drl 42, començava la  matança massiva organitzada, logística de ferrocarrils, fins acabar amb l’orquestra de música clàssica a l’entrada de les cambres de gas, la música per a facilitar l‘accés submís a la mort administrada per botxins cultes. Havent llegit les declaracions d’Eichmann al judici a Jerusa

Mecanismes de descarbonització en els territoris:

Davant l’emergència climàtica, els territoris han prendre mesures en els seus processos de gestió pública i privada associats als vectors: -           aigua -           residus -           energia ?? -           Bioenergia.... Si creuem els acords de descarbonització europea, aprovats recentment per la nova Comissió europea, a partir del que s’ha anomenat “GREEN DEAL” i ho fem amb les obligacions definides per a la EU anomenades BREF o bé MTD (Millors tècniques disponibles), Directiva 2010/75/ EU, veurem que tenim els instruments necessaris per tal de fer propostes útils als ents públics, aquells que tenen com a tasca de gestió els vectors: aigua i residus . Ens adonem també que es del tot necessari si volem assolir objectius de descarbonització, incorporar el vector energia  en la gestió de infraestructures de gestió de l'aigua i de residus, cal arreu aplicar la Directiva BREF, i així assolir amb èxit, estratègies que permetin transició energètica